L.H Motorsport Aktiebolag

Skåne län

Information

L.H Motorsport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där L.H Motorsport Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. L.H Motorsport Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. L.H Motorsport Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till L.H Motorsport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåbandsv. 5, 238 41, Oxie men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är L.H Motorsport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

L.H Motorsport Aktiebolag har idag 556430-9135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för L.H Motorsport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva motortävlingsverksamhet, handel med bilar och anslutning härtill, bilreparationsverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I L.H Motorsport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagestig, Ernst Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagestig, Lars Rickard som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .