Studio Moda Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva frisersalong och grossisthandel inom hårvårdsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Studio Moda Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Studio Moda Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-07-03 så skapades Studio Moda Malmö AB och verksamheten är har F-skattsedel Studio Moda Malmö AB har haft det sedan 2009-11-12.

Studio Moda Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-11-12

556429-3545 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Studio Moda Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Studio Moda Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 070-6660711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Studio Moda Malmö AB är Ohlin, Leif Åke Allan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rocca, Silvan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Morin, Stefan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .