Projektkontoret i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556428-5152 är organisationsnummer för verksamheten Projektkontoret i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Projektkontoret i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Projektkontoret i Malmö Aktiebolag finns i.

Projektkontoret i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-07-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Projektkontoret i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Projektkontoret i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Projektkontoret i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Projektkontoret i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-970548 eller genom brev på följande adress:
L. Nyg. 11, 211 38, Malmö

Bolaget skall inom bygg- och fastighetsbranschen utföra projektledning, projektrådgivning, fastighetsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Projektkontoret i Malmö Aktiebolag och det är Karlsson, Ulf Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,