J. Kraft Group AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och J. Kraft Group AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J. Kraft Group AB är ett av dem. Statusen för J. Kraft Group AB är att Bolaget är aktivt.

J. Kraft Group AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J. Kraft Group AB ska trivas.

J. Kraft Group AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av kemisk-tekniska artiklar, medicinsk-teknisk utrustning, bedriva hudvårdssalong med tillhörande försäljning av kemisk-tekniska artiklar, bedriva laserbehandlingar till konsument, bedriva utbildningsverksamhet för hudterapeuter, bedriva lager- och logistikhantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Kraft Group AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är J. Kraft Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J. Kraft Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-232090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med J. Kraft Group AB är Persson Kraft, Robert Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kraft, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft, Petra Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

J. Kraft Group AB har 556427-4719 som sitt organisationsnummer.