Centrumbevakning Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

556426-8521 är organisationsnummer för företaget Centrumbevakning Syd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrumbevakning Syd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Centrumbevakning Syd Aktiebolag finns i.

Centrumbevakning Syd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrumbevakning Syd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Centrumbevakning Syd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centrumbevakning Syd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Centrumbevakning Syd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-121252 eller genom brev på följande adress:
STORA NYGATAN 37, 211 37, Malmö

Bolaget ska bedriva bevakningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrumbevakning Syd Aktiebolag och det är Jakobsson, Nils Anders Cosme som är född 1966 och har titeln Extern VD, Axelsson, Lars-Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kent Peter Niklas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor