Hyltab Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva transporttjänster och lagring av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hyltab Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Hyltab Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-05-22 så skapades Hyltab Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hyltab Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hyltab Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556426-7200 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Hyltab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hyltab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-293430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hedberg, Carl Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hyltab Aktiebolag är Hedberg, Carl Fredrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedberg, Carl Olof Mikael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Per Anders Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .