Harmoni Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Harmoni Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Harmoni Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Harmoni Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Harmoni Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-07-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Harmoni Aktiebolag ska trivas.

Harmoni Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, hotellverksamhet, konsultationer inom byggsektorn, förvaltning av dotterbolag, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Harmoni Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Harmoni Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Harmoni Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-129823.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Harmoni Aktiebolag är Lindholm, Ulf Peter Harald som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Petra som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Harmoni Aktiebolag har 556426-0924 som sitt organisationsnummer.