Julius IMS AB

Skåne län

Information

556425-4703 är organisationsnummer för företaget Julius IMS AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Julius IMS AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Julius IMS AB finns i.

Julius IMS AB har varit registrerat sedan 1991-06-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Julius IMS AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Julius IMS AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Julius IMS AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Julius IMS AB så kan ni göra det på telefon genom 040-159834 eller genom brev på följande adress:
Grönalundsg. 32 A, 216 16, Limhamn

Bolaget skall bedriva konstruktion, teknisk rådgivning och övrig konsultverksamhet inom fartygsbyggnation och shipping samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Julius IMS AB och det är Julius, Björn Henrik Per som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Julius, Karin Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,