Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag

Skåne län

Information

Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-04-26. Men sedan 1993-01-01 så har Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Cederströmsg. 4, 212 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-490390.

Malmö arbetar för att verksamheter som Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall utföra ekonomi och datajänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag och det är följande personer, Nortén, Ulf Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nortén, Gunvor Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pramo Ekonomi & Data Aktiebolag är 556425-3317.