JBC Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med skodon och värdepapper samt äga och förvalta bolag som bedriver sådan verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JBC Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är JBC Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-05-13 så skapades JBC Trading Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel JBC Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JBC Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556424-9307 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är JBC Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JBC Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5236343 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JBC Trading Aktiebolag är Cohen, Jörgen som är född 1940 och har titeln VD, Cohen, Jörgen som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Cohen, Nicholas Martin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Johansson, Kurt Göran Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .