Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och administration, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-04-12 så skapades Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556424-1684 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-262150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hamilton & Hamilton Konsult Aktiebolag är Hamilton, Inga Lena som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Hamilton, John Gustaf Ludvig som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, John Gustaf Olof som är född 1973 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .