Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna ska trivas.

Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall beriva tandteknisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-72205.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna är Barna, Jani som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Barna, Anna-Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundgren, Eva Lisbeth som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Exakt Tandteknik J. Barna har 556423-8573 som sitt organisationsnummer.