Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag ska trivas.

Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva redovisningsverksamhet, kameral verksamhet, fastighetsförvaltning, handel med konfektionsvaror handel med hemelektronik, samt handel och förvaltning av värdepapper och fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-496619.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag är Troedsson, Kerstin Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson, Hans Ola som är född 1959 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

Bokföringsbyrån Tre-X Aktiebolag har 556423-3376 som sitt organisationsnummer.