Leif Delin Guldsmides Aktiebolag

Skåne län

Information

Leif Delin Guldsmides Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Leif Delin Guldsmides Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leif Delin Guldsmides Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Leif Delin Guldsmides Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Leif Delin Guldsmides Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Leif Delin Guldsmides Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Docentg. 18 B, 215 52, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-210663.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Leif Delin Guldsmides Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Leif Delin Guldsmides Aktiebolag har idag 556421-4590 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Leif Delin Guldsmides Aktiebolag

Bolaget skall bedriva guldsmedsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Leif Delin Guldsmides Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Delin, Leif Stephen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Lisbet Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .