Andreason Design Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Andreason Design Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Andreason Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andreason Design Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Andreason Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andreason Design Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets skall arbeta med formgivning och tillverkning av keramik. därutöver skall bolaget syssla med design och marknadsföring inom reklambranschen samt idka med ovanstående förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andreason Design Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Andreason Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Andreason Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-579580.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Andréason, Siv Irene -Andréason, Ulf Bertil.

De som är på något sätt har med Andreason Design Aktiebolag är Andréason, Siv Irene som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andréason, Ulf Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andréason, Jonas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Wikfalk, Lennart Alf Folke som är född 1940 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Andreason Design Aktiebolag har 556420-4112 som sitt organisationsnummer.