Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-01-29 så har Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Volframg. 3, 213 64, Malmö. Vi ni istället prata med Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det på 040-945590.

Bolaget skall utföra byggnadsreparationer, om-, till- och nybyggnader inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rosvall, Hans Bertil Leif som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Bodil Gunilla som är född 1944 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Martin som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Rosvall, Bodil Gunilla -Rosvall, Hans Bertil Leif .

Bertil Rosvall Byggservice Aktiebolag har 556418-7762 som sitt organisationsnummer.