Persiennexperten Svenska AB

Skåne län

Information

556418-5097 är organisationsnummer för bolaget Persiennexperten Svenska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Persiennexperten Svenska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Persiennexperten Svenska AB finns i.

Persiennexperten Svenska AB har varit registrerat sedan 1991-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Persiennexperten Svenska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Persiennexperten Svenska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Persiennexperten Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindén, Berndt Jan-Anders -Lindén, Bernt Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Persiennexperten Svenska AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6675700 eller genom brev på följande adress:
Ö. Promenaden 15, 211 28, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med solskyddsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Persiennexperten Svenska AB och det är Lidén, John Erik som är född 1962 och har titeln VD, Lidén, John Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Berndt Jan-Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Stefan Rune som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Bernt Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Eva Linnéa som är född 1973 och har titeln SuppleantJosefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,