J. Plato Control Aktiebolag

Skåne län

Information

556417-6815 är organisationsnummer för företaget J. Plato Control Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Plato Control Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som J. Plato Control Aktiebolag finns i.

J. Plato Control Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-02-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Plato Control Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

J. Plato Control Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J. Plato Control Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Nils Rune -Norberg, Jan-Olof

Vill ni komma i kontakt med J. Plato Control Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-15160 eller genom brev på följande adress:
Fredagsg. 3, 261 61, Landskrona

Bolaget skall bedriva service och försäljning inom styr- och reglerteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Plato Control Aktiebolag och det är Andersson, Nils Rune som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Suppleant, Meggerle Stolt, Lone Henner som är född 1944 och har titeln Revisor,