AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med transmissionsprodukter inom industrin samt äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-01-31 så skapades AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556417-1501 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-223025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AGERA INDUSTRITILLBEHÖR Aktiebolag är Swedmark, Johan Bengt Björnsson som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Susanne Eva-Lena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidnert, Set Göran Waldemar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.