DIMIXT Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter DIMIXT Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar DIMIXT Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

DIMIXT Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-01-10 så har DIMIXT Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är DIMIXT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med DIMIXT Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Friisg. 6 C, 211 46, Malmö. Vi ni istället prata med DIMIXT Aktiebolag så kan ni göra det på 040-222448.

Bolaget skall driva städningsarbeten, gatuköksförsäljning, fotograferingsuppdrag och skinnsömnad, bokförings och redovisningsverksamhet, lönsamhets och marknadsföringskalkyler, import, export och försäljning av livsmedel, kläder, skor, textilier, skinnvaror, möbler, trä och trävaror, byggnadsmaterial, hushålls och elartiklar, hushållsmaskiner, glas, kristall, porslin, papper och plastvaror användbara i detaljhandeln.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Zilahi, Judit som är född 1961 och har titeln VD, Zilahi, Judit som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Muntyan, Stefan som är född 1923 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

DIMIXT Aktiebolag har 556416-7780 som sitt organisationsnummer.