Säkra Malmö AB

Skåne län

Information

556415-9316 är organisationsnummer för bolaget Säkra Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Säkra Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Säkra Malmö AB finns i.

Säkra Malmö AB har varit registrerat sedan 1991-01-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Säkra Malmö AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Säkra Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Säkra Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Säkra Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-307071 eller genom brev på följande adress:
Djäkneg. 31, 211 35, Malmö

Bolaget skall bedriva mäklarrörelse inom försäkringsbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och egna finansiella instrument för egen räkning.

Det finns olika personer som har en koppling med Säkra Malmö AB och det är Nilsson, Pär-Olof Wilhelm som är född 1938 och har titeln VD, Nilsson, Pär-Olof Wilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Heinrup Nilsson, Siv Ann-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,