Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ

Skåne län

Information

556415-1198 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ finns i.

Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ har varit registrerat sedan 1991-01-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ så kan ni göra det på telefon genom 031-876570 eller genom brev på följande adress:
Berzeliig. 20, 412 53, Göteborg

Bolaget skall bedriva uppfödning av och tävlingsverksamhet med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget CUP STABLE MALMÖ och det är Kopp, Claes-Håkan Alvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Åke som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eva Monica som är född 1948 och har titeln Revisor,