Svensk Ekologimaskin Aktiebolag

Skåne län

Information

556414-0498 är organisationsnummer för bolaget Svensk Ekologimaskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Ekologimaskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Svensk Ekologimaskin Aktiebolag finns i.

Svensk Ekologimaskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Ekologimaskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Svensk Ekologimaskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Ekologimaskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Svensk Ekologimaskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-294300 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 6, 212 25, Malmö

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av redskap för ekologiskt lantbruk, utveckling av prototyper för ekologiskt lantbruk, legoarbeten och förekommande uppdrag i verkstaden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Ekologimaskin Aktiebolag och det är Hultberg, Bo Ivar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultberg, Birgitta Ing-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,