Intervaco Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och underhåll av maskiner och redskap inom lokalvård, kontorsservice, tävling och träning av hästar och därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Intervaco Försäljnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Intervaco Försäljnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1990-12-28 så skapades Intervaco Försäljnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Intervaco Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Intervaco Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556413-4384 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Intervaco Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Intervaco Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-215510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Intervaco Försäljnings Aktiebolag är Fransson, Marianne Gabelgaard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Emelie Gabelgaard som är född 1985 och har titeln Suppleant, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .