ALRP Agentur Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter ALRP Agentur Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar ALRP Agentur Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ALRP Agentur Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-11-21 så har ALRP Agentur Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ALRP Agentur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ALRP Agentur Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Grängesbergsg. 5, 214 44, Malmö. Vi ni istället prata med ALRP Agentur Aktiebolag så kan ni göra det på 040-321730.

Bolaget skall bedriva: Import och försäljning av storköksmaskiner och hushållsmaskiner, import och försäljning av kaffe, livsmedel för glasstillverkning, porslin samt plastartiklar, import och försäljning av datorer och datamedia, konsultverksamhet såsom datatjänster och utbildning samt med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Palmqvist, Bernt Ronnie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffmann, Leif som är född 1945 och har titeln Suppleant, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

ALRP Agentur Aktiebolag har 556412-1860 som sitt organisationsnummer.