Akwa Dental Aktiebolag

Skåne län

Information

556411-4535 är organisationsnummer för bolaget Akwa Dental Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akwa Dental Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Akwa Dental Aktiebolag finns i.

Akwa Dental Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akwa Dental Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Akwa Dental Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Akwa Dental Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Akwa Dental Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-455447 eller genom brev på följande adress:
Idunsg. 2, 214 30, Malmö

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Akwa Dental Aktiebolag och det är Wardaeus, Ann Christina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Kåre Gustav Bernhard som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,