Salinder Språkservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Salinder Språkservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Salinder Språkservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Salinder Språkservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Salinder Språkservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salinder Språkservice Aktiebolag ska trivas.

Salinder Språkservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva språkservice och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salinder Språkservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Salinder Språkservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Salinder Språkservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6114880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Salinder Språkservice Aktiebolag är Salinder, Carl-Fredrik Magnus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Salinder, Estelle Caroline som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Anell, Pia Agneta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Salinder Språkservice Aktiebolag har 556411-0111 som sitt organisationsnummer.