von Conow Fastighetsaktiebolag

Skåne län

Information

556410-9337 är organisationsnummer för bolaget von Conow Fastighetsaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som von Conow Fastighetsaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som von Conow Fastighetsaktiebolag finns i.

von Conow Fastighetsaktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för von Conow Fastighetsaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

von Conow Fastighetsaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för von Conow Fastighetsaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med von Conow Fastighetsaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Modemg. 10, 235 39, Vellinge

Bolaget skall förvalta och hyra ut lokaler och kontor, bedriva handel med konst, aktier och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med von Conow Fastighetsaktiebolag och det är Persson, Lars Olof Roland som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Lars Olof Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannfalk, Jan Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mannfalk, Anna Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Molested, Jens Fredrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor