Öresunds Miljövård AB

Skåne län

Information

Öresunds Miljövård AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Öresunds Miljövård AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Öresunds Miljövård AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Öresunds Miljövård AB har haft sedan 2009-01-29. Öresunds Miljövård AB har funnits sedan och 2004-09-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Öresunds Miljövård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krossverksg. 3, 216 16, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-164715.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Öresunds Miljövård AB Privat, ej börsnoterat.

Öresunds Miljövård AB har idag 556410-8420 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Öresunds Miljövård AB

Bolaget skall bedriva lokalvård och därmed förenlig verksamhet.

I Öresunds Miljövård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vilhelmsson, Kurt Agne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Otelea, Mona Cocuta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .