Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nobelv. 11, 214 29, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-85670.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag har idag 556410-5806 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag

Bolaget ska bedriva bemanningsverksamhet i form av uthyrning av personal inom hotellbranschen, äldreomsorg och skolor. I samband med bemanningsverksamhet ska bolaget åta sig städuppdrag, kontorsuppdrag samt underhåll och reparationer av byggnader.

I Allrent Servicebolag i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frenk, Claudia Paz som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Reyes Gonzalez, Hector Patricio som är född 1956 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .