Allan Persson Castings Aktiebolag

Skåne län

Information

Allan Persson Castings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Allan Persson Castings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl Fritsch, Dagmar Karin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnlund Andersson, Anne Charlotte som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allan Persson Castings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allan Persson Castings Aktiebolag på telefon 040-222066.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allan Persson Castings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allan Persson Castings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allan Persson Castings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Allan Persson Castings Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allan Persson Castings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Allan Persson Castings Aktiebolag har 556409-0768 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.