Västrabo Gård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Västrabo Gård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Västrabo Gård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Västrabo Gård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Västrabo Gård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Västrabo Gård Aktiebolag ska trivas.

Västrabo Gård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva odling av jordbruksprodukter, utföra körselen till lantbruk, kommuner och andra rörelseidkare, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västrabo Gård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Västrabo Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Västrabo Gård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8381653.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Västrabo Gård Aktiebolag är Andersson, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Västrabo Gård Aktiebolag har 556408-8697 som sitt organisationsnummer.