Promed Aktiebolag

Skåne län

Information

Promed Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Promed Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Promed Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Promed Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Promed Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-8259595.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Promed Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Promed Aktiebolag har idag 556407-8300 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Promed Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen samt handel med entreprenadmaskiner och verktygsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

I Promed Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ransnäs, Bo Anders som är född 1961 och har titeln Likvidator, Kjellander, Tord Richard som är född 1943 och har titeln Revisor, Kjellander Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .