LEHNKERING Logistics AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter LEHNKERING Logistics AB. Det finns flera företag som liknar LEHNKERING Logistics AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

LEHNKERING Logistics AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-10-17 så har LEHNKERING Logistics AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är LEHNKERING Logistics AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LEHNKERING Logistics AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Styrsög. 6, 211 24, Malmö. Vi ni istället prata med LEHNKERING Logistics AB så kan ni göra det på 040-6802330.

Bolaget skall bedriva internationell transport, spedition och godshantering s.k. trading avs. butiksinredning i form av inköp av inredning i kundens uppdrag, transport och vidareförsäljning tillkunden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brötmark, Karl Erik Anders som är född 1958 och har titeln VD, Ejlertsson, Ulf Henrik Rudolf som är född 1961 och har titeln Vice VD, Brötmark, Karl Erik Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejlertsson, Ulf Henrik Rudolf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, van den Bosch, Johannes Hubertus Anna som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

LEHNKERING Logistics AB har 556407-2519 som sitt organisationsnummer.