Henrik Åkesson Konsult AB

Skåne län

Information

556407-1248 är organisationsnummer för företaget Henrik Åkesson Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrik Åkesson Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Henrik Åkesson Konsult AB finns i.

Henrik Åkesson Konsult AB har varit registrerat sedan 1990-10-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrik Åkesson Konsult AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Henrik Åkesson Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henrik Åkesson Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Henrik Åkesson Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4967553 eller genom brev på följande adress:
Skeppareg. 3, 260 93, Torekov

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende ekonomiska och medicinska konsultationer, utbildning inom samma verksamhetsområden samt finansiell förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrik Åkesson Konsult AB och det är Åkesson, Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Hans Seved som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,