JEPA Grus & Container Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och JEPA Grus & Container Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och JEPA Grus & Container Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JEPA Grus & Container Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

JEPA Grus & Container Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som JEPA Grus & Container Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grusförsäljning, åkeri- och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JEPA Grus & Container Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är JEPA Grus & Container Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JEPA Grus & Container Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-443040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Grönvall, Kaj -Orre, Hans Fritz i förening med en av -Arvell, Nils Peter -Ström, Bengt Arne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med JEPA Grus & Container Aktiebolag är Nilsson, Kaj Lars-Olle som är född 1943 och har titeln Extern VD, Grönvall, Kaj som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvell, Nils Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Orre, Hans Fritz som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mats Ingemar som är född 1962 och har titeln SuppleantKronvall, Johan Bror Rickard som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Albin Georg som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln RevisorPersson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln RevisorScherman, Erik Anders som är född 1944 och har titeln RevisorHorwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln RevisorJakihep AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

JEPA Grus & Container Aktiebolag har 556407-0083 som sitt organisationsnummer.