CY - LARM Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av larm- och svagströmsanläggningar samt inköp och försäljning av modevaror inom konfektionsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CY - LARM Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är CY - LARM Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1990-09-17 så skapades CY - LARM Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel CY - LARM Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CY - LARM Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556406-1413 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är CY - LARM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med CY - LARM Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-155050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CY - LARM Aktiebolag är Carlsson, Klaes-Uno Allan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Majvi Anita Yvonne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .