Bertlands Fastigheter Cittran AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bertlands Fastigheter Cittran AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bertlands Fastigheter Cittran AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bertlands Fastigheter Cittran AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556405-9250.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-265870 alternativt besöka eller skicka post till Bertlands Fastigheter Cittran AB på följande adress Almlyckegränd 1, 217 74, Malmö.

Bertlands Fastigheter Cittran AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bertlands Fastigheter Cittran AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bertland, Annica Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.