Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-09-07 så har Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Barometerg. 30, 211 17, Malmö. Vi ni istället prata med Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är design, framställning av film, bilder, planer, husritningar, modeller, teckningar, inredningar, tyg, mönster, kläder, keramik och reklam, viss värdepappershantering, produktion och försäljning samt uthyrning av produkter samhörigt med ovannämnda inriktning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Heijkenskjöld, Per Thor Detlof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Heijkenskjöld, Yvonne Anne-Mari som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Plan och arkitektur i Malmö Aktiebolag har 556405-7916 som sitt organisationsnummer.