Aktiebolaget Sundets Livs

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Aktiebolaget Sundets Livs är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Sundets Livs är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Sundets Livs är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Sundets Livs är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Sundets Livs ska trivas.

Aktiebolaget Sundets Livs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva livsmedelshandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Sundets Livs är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget Sundets Livs Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Sundets Livs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-366931.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Sundets Livs är Billberg, Mats Robert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Billberg, Lena Gunilla Yvonne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Sundets Livs har 556404-5721 som sitt organisationsnummer.