DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag

Skåne län

Information

DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Josefsson, Bengt Edvard som är född 1944 och har titeln VD, Josefsson, Bengt Edvard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tunbjer, Märit Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Leif Göran Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ripa, Rickard Fritz som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag på telefon 070-7212672.

Bolaget skall konsult- och utbildningsverksamhet inom persondatorområdet, försälja informationsteknologisk hård- och mjukvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Josefsson, Bengt Edvard

DOBYTEC SYSTEM Aktiebolag har 556403-2448 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.