Celemiab International Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Celemiab International Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Celemiab International Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Celemiab International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-09-28 så har Celemiab International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Celemiab International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Celemiab International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordenskiöldsg. 8, 211 19, Malmö. Vi ni istället prata med Celemiab International Aktiebolag så kan ni göra det på 040-6602700.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av läromedel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ynner, Sven Johan Lars som är född 1970 och har titeln VD, Ynner, Sven Johan Lars som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Havander, Göran Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barchan, Eva Brita Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Celemiab International Aktiebolag har 556401-4735 som sitt organisationsnummer.