G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag

Skåne län

Information

556401-4685 är organisationsnummer för bolaget G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag finns i.

G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-931655 eller genom brev på följande adress:
Knivg. 19, 212 28, Malmö

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med skotillbehör, handel med värdepapper samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G.A. Olsson Inläggssulfabriken Aktiebolag och det är Olsson, Gunnar Evald som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Marita som är född 1941 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,