Munkeby Systems Aktiebolag

Skåne län

Information

Munkeby Systems Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Munkeby Systems Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Munkeby Systems Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Munkeby Systems Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-08-13. Men sedan 1990-01-01 så har Munkeby Systems Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Herrestadsg. 2, 217 49, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Munkeby Systems Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6965500.

Malmö arbetar för att verksamheter som Munkeby Systems Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Munkeby Systems Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom dataområdet samt försäljning av dataprodukter.

Firmatecknare för Munkeby Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Munkeby Systems Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Nils Ingvar Christer som är född 1964 och har titeln Extern VD, Ånebrink, Lars Bo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Munkeby, Björn Erling som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Munkeby, Lars Olov som är född 1967 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Munkeby Systems Aktiebolag är 556401-4016.