Anders Bremer Aktiebolag

Skåne län

Information

556400-2862 är organisationsnummer för verksamheten Anders Bremer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Bremer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Anders Bremer Aktiebolag finns i.

Anders Bremer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Bremer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Anders Bremer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Bremer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Bremer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5575656 eller genom brev på följande adress:
S. Förstadsg. 38 A, 211 43, Malmö

Bolaget skall bedriva handel och handelsförmedling av bilar, båtar och övriga transportmedel. Handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Bremer Aktiebolag och det är Bremer, Anders Knut Östen som är född 1955 och har titeln VD, Bremer, Anders Knut Östen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lustig Bremer, Britt-Inger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,