GAT Ekonomi AB

Skåne län

Information

556397-0952 är organisationsnummer för bolaget GAT Ekonomi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GAT Ekonomi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som GAT Ekonomi AB finns i.

GAT Ekonomi AB har varit registrerat sedan 1990-05-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GAT Ekonomi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

GAT Ekonomi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GAT Ekonomi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med GAT Ekonomi AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0248713 eller genom brev på följande adress:
Jakob Nilsg. 23 A, 211 21, Malmö

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, konsultationer inom ekonomi, försäljning av energibesparande produkter och system och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GAT Ekonomi AB och det är Norrlöf, Fredrik Daniel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonzon, Agneta Helena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrlöf, Nils Åke Patrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,