Hardford Aktiebolag

Skåne län

Information

Hardford Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Hardford Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hardford Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hardford Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-07-04. Men sedan 1993-01-01 så har Hardford Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ringugnsg. 11, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hardford Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6719300.

Malmö arbetar för att företag som Hardford Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för Hardford Aktiebolag. Det finns flera Publikt bolag företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import, handel och tillverkning med hudvårdsprodukter och skönhetsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hardford Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hardford Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Patrik Anders Elon som är född 1967 och har titeln Extern VD, Widding Persson, Kent Nils Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hellberg, Sten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, Wide, Agneta Helen som är född 1971 och har titeln Revisor.Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hardford Aktiebolag är 556396-8055.