Looft Advertising i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva reklamproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Looft Advertising i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Looft Advertising i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1990-05-29 så skapades Looft Advertising i Malmö Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Looft Advertising i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Looft Advertising i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556396-5796 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Looft Advertising i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Looft Advertising i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-933130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Looft Advertising i Malmö Aktiebolag är Olsen Looft, Annika Rose-Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Terje som är född 1955 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .