Plastdesign i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Plastdesign i Malmö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Plastdesign i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Peter Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Carl Mats Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Nils Thomas som är född 1930 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Plastdesign i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Plastdesign i Malmö Aktiebolag på telefon 040-162255.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och utföra legoarbeten med formsprutade plastdetaljer och elektronik. ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Plastdesign i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Plastdesign i Malmö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Plastdesign i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Plastdesign i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plastdesign i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Plastdesign i Malmö Aktiebolag har 556392-7770 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.