Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556392-1468 är organisationsnummer för verksamheten Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag finns i.

Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-121219 eller genom brev på följande adress:
Kronborgsv. 4, 217 42, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med akvariefiskar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Akvarietjänst i Malmö Aktiebolag och det är Lindbom, Lars Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Harry Otto som är född 1935 och har titeln Suppleant, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,